Kukuřičný mexický koláč s chilli

45 min.
Mexiko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
450 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
16 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
7 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olej rozehřejeme ve woku a osmahneme na něm rozetřený česnek, pokrájené papriky a celer. Smažíme 5 minut, přidáme mleté chilli, kukuřici, pokrájená rajčata, fazole, sůl a pepř. Uvedeme do varu a vaříme 10 minut, přidáme koriandr a směs přendáme do zapékací mísy.
  • 2
    Připravíme vrchní vrstvu tak, že smícháme solamyl, pšeničnou hladkou mouku, kypřící prášek a sůl. Uprostřed mouky uděláme důlek, přidáme vejce, olej a mléko a vymícháme těsto.
  • 3
    Těsto přendáme do zapékací mísy a posypeme sýrem. V předehřáté troubě zapékáme 30 minut při teplotě 220 stupňů.
  • 4
    Okamžitě podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.