Kuře grilované s marinádou a černým pivem

105 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
670 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
44 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
588 mg
Cukr
26 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuře opláchneme, osušíme, osolíme a opepříme.
  • 2
    Připravíme gril, do břicha kuřete vložíme tymián, oloupané šalotky a petržel, sepneme párátkem.
  • 3
    V misce připravíme marinádu: smícháme olej, papriku, rajčatový protlak a tymián. Rozdělíme marinádu na poloviny, jednou polovinou marinády potřeme kuře a necháme 30 minut odpočinout.
  • 4
    Poté kuře navlékneme na grilovací jehlu a vložíme na gril. Grilujeme 60 minut, přitom neustále otáčíme a potíráme druhou polovinou marinády. Deset minut před koncem grilování kuře ještě potřeme černým pivem. Dopečeme do křupava a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.