Kuře marinované

60 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
815 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
56 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
3 g
Cukr
621 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuře omyjeme a naporcujeme na 6 dílů. Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme.
  • 2
    Do misky nalijeme olej, vodu, přidáme hořčici, sůl, pepř, kečup, mletou papriku, česnek, cibuli, porce kuřete do této marinády naložíme a necháme uležet. Stačí 1 hodinu, ale můžeme marinovat i přes noc.
  • 3
    Porce kuřete vyndáme, nenecháme okapat, rovnou vložíme do pekáčku, přidáme máslo a pečeme 35-40 minut. Podle potřeby podléváme a přeléváme vypečenou šťávou.
  • 4
    Kuře podáváme s bílým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.