Kuře na bílém víně

36 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
686 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
48 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
252 mg
Cukr
140 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené kuře rozdělíme na 8 dílů.
  • 2
    Do 3,5l nádoby vlijeme olej, přidáme na kostky nakrájenou vařenou šunku a v mikrovlnné troubě vaříme při plném výkonu 4 minuty.
  • 3
    Potom přidáme porce kuřete, přilijeme bílé víno, osolíme, opepříme a okořeníme oreganem. Promícháme a vaříme při plném výkonu 7 minut.
  • 4
    Výkon snížíme na polovinu a vaříme ještě 15 minut, aby maso bylo měkké. V polovině vaření zamícháme.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.