Kuře na calvadosu

85 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1122 kcal
Bílkoviny
82 g
Tuky
71 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
4 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kuře stáhneme z kůže, naporcujeme a potřeme směsí soli a koření. Porce lehce obalíme v mouce a po všech stranách opečeme na oleji. Podlijeme vývarem a calvadosem a ve vyhřáté troubě dusíme téměř doměkka.
  • 2
    Potom k masu přidáme oloupaná, rozpůlená jablka zbavená jádřinců a dodusíme.
  • 3
    Měkké kuře upravíme na talíře, obložíme podušenými jablky a podlijeme šťávou.
  • 4
    Podáváme s dušenou rýží nebo s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.