Kuře na červeném víně

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1111 kcal
Bílkoviny
83 g
Tuky
69 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme marinádu z oleje, cibule, česneku, bobkového listu, vína a soli.
  • 2
    Omyté kuře rozdělíme na čtvrtky a necháme marinovat 24 hodin.
  • 3
    V kastrole na oleji osmahneme jemně nakrájenou šunku, přidáme nakrájená rajčata a karotku a po chvíli zalijeme zbylým vínem. Do omáčky vložíme porce kuřete.
  • 4
    Dusíme pod pokličkou doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.