Kuře na kari a chilli

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
342 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
24 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
840 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dvacet pět sušených chilli papriček máčíme 10 minut v horké vodě, poté je umixujeme v mixéru se 6 čerstvými chilli papričkami, 3 stroužky česneku, zázvorem nasekaným nahrubo, 8 arašídy a koriandrem.
  • 2
    Stehna osolíme a dáme stranou. Ve velkém hrnci 2 minuty smažíme 3 stroužky česneku na plátky, potom přimícháme kari pastu a hořčičné semínko. Po 5 minutách vložíme stehýnka a mícháme, aby se dobře obalila v kari směsi. Smažíme je, dokud nezačnou měnit barvu, poté je podlijeme a dusíme na mírném ohni asi 1 hodinu.
  • 3
    Vmícháme ocet, anglickou hořčici, sójovou omáčku a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.