Kuře na medu a hořčici

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
773 kcal
Bílkoviny
90 g
Tuky
33 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
6 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuře nasekáme na porce a dáme do pekáče. Všechny ostatní suroviny kromě máku důkladně promícháme. Polovinou směsi potřeme porce kuřete.
  • 2
    Maso pečeme v troubě na 200 °C zhruba 15 minut.
  • 3
    Potom porce kuřete opatrně obrátíme a zbylou směs s hořčicí a medem naneseme na jejich druhou stranu.
  • 4
    Porce kuřete posypeme mákem a pečeme ještě dalších 15 minut.
  • 5
    Hotové kuře podáváme přelité vypečenou šťávou. Podáváme se salátem z rajčat a kukuřice.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.