Kuře na medu a hořčici
45 min.
Ingredience
- 8kusůKuřecí prsa
- 60gramůMáslo čerstvé
- 80gramůMed včelí
- 30mililitrůCitronová šťáva
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 80gramůMák mletý
- 80gramůHořčice
- 15gramůPaprika mletá sladká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
773 kcal
Bílkoviny
90 g
Tuky
33 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
6 g
Cukr
17 g
Postup přípravy
- 1Kuře nasekáme na porce a dáme do pekáče. Všechny ostatní suroviny kromě máku důkladně promícháme. Polovinou směsi potřeme porce kuřete.
- 2Maso pečeme v troubě na 200 °C zhruba 15 minut.
- 3Potom porce kuřete opatrně obrátíme a zbylou směs s hořčicí a medem naneseme na jejich druhou stranu.
- 4Porce kuřete posypeme mákem a pečeme ještě dalších 15 minut.
- 5Hotové kuře podáváme přelité vypečenou šťávou. Podáváme se salátem z rajčat a kukuřice.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.