Kuře na pórku s rýží

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
393 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
11 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
8 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži připravíme dle návodu na obalu. Kuřecí maso nakrájíme na plátky, pórek na kolečka a žampiony na plátky. Na velké pánvi rozehřejeme máslo a kuřecí maso spolu s žampiony 5 minut smažíme. Jakmile je maso lehce propečené, přidáme do pánve pórek a dále smažíme, dokud není maso zcela propečené.
  • 2
    Nyní přidáme do pánve mléko, vývar a mouku. Ochutíme solí a pepřem dle vlastní chuti a vaříme 5 minut. Na závěr už jen přidáme pažitku, nasekanou limetkovou kůru a důkladně vše promícháme.
  • 3
    Podáváme spolu s připravenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.