Kuře na rajčatech s vínem I

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
637 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
44 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné kuře rozdělíme na čtvrtky, osolíme, zaprášíme hladkou moukou a opečeme po obou stranách na oleji. Opečené kuře podlijeme trochou vývaru, dusíme zhruba 10 minut a přilijeme víno.
  • 2
    Rajčata spaříme, oloupeme, rozčtvrtíme a přidáme spolu s nasekanou petrželovou natí ke kuřeti. Dle potřeby pokrm přisolíme a dusíme do měkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.