Kuře na rajčatech s vínem I
75 min.
Ingredience
- 4lžíceOlej stolní
- 4kusyRajčata
- 1kilogramKuře
- 1kusPetržel - nať
- 0,1litrVíno bílé
- 2stroužkyČesnek
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
637 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
44 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěné kuře rozdělíme na čtvrtky, osolíme, zaprášíme hladkou moukou a opečeme po obou stranách na oleji. Opečené kuře podlijeme trochou vývaru, dusíme zhruba 10 minut a přilijeme víno.
- 2Rajčata spaříme, oloupeme, rozčtvrtíme a přidáme spolu s nasekanou petrželovou natí ke kuřeti. Dle potřeby pokrm přisolíme a dusíme do měkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.