Kuře na sherry s paprikou a cibulí

50 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1037 kcal
Bílkoviny
68 g
Tuky
58 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kuře osušíme a rozdělíme na 8 porcí. Porce po všech stranách posypeme mletou paprikou, osolíme a opepříme.
  • 2
    Oloupanou cibuli nakrájíme na tenká kolečka, očištěné papriky nakrájíme na nudličky.
  • 3
    V kastrolu rozehřejeme olej, vložíme maso, přidáme nakrájenou cibuli, papriky a prolisovaný česnek. Vše krátce opečeme. Přilijeme sherry a vývar. Povaříme asi 12 minut, přiklopíme pokličkou a necháme dalších 12 minut zvolna táhnout. Nakonec pokrm podle chuti osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.