Kuře na venkovský způsob

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1256 kcal
Bílkoviny
89 g
Tuky
70 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
21 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí čtvrtky opečeme ve větším kastrolu, který je možno dávat do trouby, z obou stran na oleji dozlatova, potom odložíme na talíř.
  • 2
    Do kastrolu dáme cibulku a osmahneme. Přidáme celer, opékáme 2-3 minuty. Vrátíme do kastrolu kuřecí maso, vmícháme fazole, rajčata, vývar, polovinu petželky, sůl a pepř, povrch posypeme paprikou.
  • 3
    Kastrol přikryjeme pokličkou a vložíme na 20-25 minut do trouby předehřáté na 200 °C. Grilovací jehlou vyzkoušíme, zda je maso dobře propečené.
  • 4
    Zbývající petrželku smícháme s máslem, směsí potřeme plátky bagety a upravíme je na povrch pokrmu.
  • 5
    Kastrol vrátíme do trouby a pokrm pečeme bez pokličky ješté asi 10-12 minut. Podáváme horký.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.