Kuře na víně - aĺa Marengo

85 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1058 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
66 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozčtvrtíme očištěné kuře a opečeme na másle jednotlivé porce.
  • 2
    Přidáme najemno nakrájené šalotky a osmahneme zlehka. Přidáme nakrájené houby, rajčata, česnek, zalijeme vínem, osolíme, opepříme a přiklopené poklicí dusíme 45 minut doměkka.
  • 3
    Vyndáme kuře, zaprášíme šťávu moukou a v základě ji osmahneme. Zalijeme vodou i trochou vína.
  • 4
    Povaříme, přidáme do šťávy porce kuřete, necháme prohřát a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.