Kuře po hunansku

45 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
360 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
10 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na marinádu smícháme rozdrcený česnek, oloupaný a rozdrcený zázvor, olej, ochutíme solí a pepřem a necháme chvíli odpočívat.
  • 2
    Troubu předehřejeme na 190C.
  • 3
    Kuřecí prsa nařízneme, vetřeme do nich marinádu, vložíme do mísy, zakryjeme utěrkou a při pokojové teplotě necháme cca 15min odpočinout. Poté grilujeme asi 15min až budou z obou stran opečená, vyjmeme a zakryté necháme mírně vychladnout.
  • 4
    Maso nakrájíme na nudličky, rozložíme na talíře se salátovými listy, posypeme lístky koriandru a doplníme omáčkami.
  • 5
    Do sójové vmícháme nasekanou chilli papričku a drcený česnek. Jako přílohu použijeme např. rýži.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.