Kuře po uhersku

75 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1587 kcal
Bílkoviny
87 g
Tuky
82 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kuře naporcujeme. Smícháme papriku, mouku, sůl a pepř a ve směsi maso obalíme. Porce opečeme ze všech stran na rozehřátém oleji, vyjmeme, zabalíme do alobalu a udržujeme v teple.
  • 2
    Oloupanou cibuli a česnek jemně nasekáme, očištěné papriky nakrájíme na nudličky. Salám a omytá rajčata nakrájíme na kostičky. Vše opečeme ve výpeku a zalijeme červeným vínem. Přidáme kuře a dusíme pod pokličkou 45 minut. Do šťávy vmícháme zakysanou smetanu a chvíli prohřejeme.
  • 3
    Podáváme s rýží a hlávkovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.