Kuře s klobásou na víně

105 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
617 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
43 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Stehna nakrájíme na polovinu, cibuli na kolečka, stroužky a klobásy na plátky, rajčata nasekáme.
  • 2
    Kuřecí porce potřeme paprikou a osolíme, na oleji je opečeme dozlatova. Dáme je do zapékací mísy. Cibulku osmahneme na oleji, na dvě minuty přidáme česnek a klobásu. Pak i rajčata, bobkové listy, víno a povaříme, promícháme a nalijeme na kuře.
  • 3
    Maso v troubě pečeme přikryté čtyřicet pět minut. Pak ho osolíme a pokračujeme bez zakrytí dvacet minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.