Kuře s petrželkou

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
492 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
37 g
Vláknina
46 mg
Cukr
12 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté kuře naporcujeme a zvolna opečeme na másle. Poté porce osolíme, opepříme, zalijeme trochou vařící vody a dusíme.
  • 2
    Měkké maso vyjmeme na mísu. Šťávu zahustíme moukou, povaříme, přidáme lžíci jemně nasekané petrželky a lžičku citronové šťávy. Šťávu nalijeme na porce kuřete.
  • 3
    Podáváme s rýží nebo se smaženými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.