Kuře se zeleninou

55 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1114 kcal
Bílkoviny
84 g
Tuky
73 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné kuře naporcujeme, osolíme a opečeme na másle. Poté je mírně podlijeme, podusíme zhruba 10 minut, přidáme oloupané a na menší kostky nakrájené brambory a cibuli. Brambory osolíme a vše dusíme dalších 10 minut.
  • 2
    Papriky omyjeme, očistíme, nakrájíme na proužky. Rajčata oloupeme a nakrájíme a spolu s paprikami přidáme ke kuřeti. Vše řádně promícháme se šťávou z kuřete, posypeme nasekanou petrželovou natí a dáme zapéct do rozehřáté trouby.
  • 3
    Jako přílohu podáváme hlávkový salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.