Kuře Singapur

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1009 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
71 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
3 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a očištěné kuře naplníme dušenou rýží, upevníme jehlami. Vložíme na pekáč s máslem a pečeme v troubě pod pokličkou.
  • 2
    Měkké kuře vyjmeme, šťávu zjemníme máslem prohněteným s moukou, kari kořením, smetanou a trochou vývaru. Necháme přejít varem a přecedíme. Do omáčky nakonec přidáme spařené rozinky.
  • 3
    Kuře upravíme na mísu, obložíme plátky jablek a ananasu, podušenými na másle. Omáčku podáváme zvlášť v omáčníku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.