Kuře v jogurtové slupce

45 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
246 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
6 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
330 mg
Cukr
231 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na 190 stupňů Celsia předehřejeme troubu. Do mísy dáme rajčatový protlak, zázvor, česnek, chilli, kurkumu, jogurt, sůl, pepř a limetkovou šťávu. Vše promícháme.
  • 2
    Kuřecí prsíčka omyjeme a položíme do pekáče. Natřeme kuřecí prsíčka jogurtovou směsí a pečeme, dokud není maso propečené a měkké, cca 35 minut.
  • 3
    Podáváme teplé např. se zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.