Kuře v petrželce

95 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
822 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
49 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
603 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce našleháme olej s vinným octem, rozetřeným česnekem a oloupanou, nastrouhanou cibulí. Směs podle chuti osolíme a opepříme.
  • 2
    Připravenou marinádou potřeme omyté, osušené a rozčtvrcené kuře. Necháme do druhého dne v chladničce proležet.
  • 3
    Kuře vložíme do pekáčku, podlijeme trochou vývaru a pečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova.
  • 4
    Před koncem pečení posypeme porce nasekanou petrželkou.
  • 5
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.