Kuře v sezamové pěně
30 min.
Ingredience
- 40gramůSezamová pasta
- 40mililitrůOlej sezamový
- 20mililitrůOmáčka sojová světlá
- 5gramůSůl
- 100mililitrůVývar drůbeží
- 4gramyCukr krupice
- 200gramůSalát ledový
- 100gramůSezam - semena
- 500gramůKuřecí prsa
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
474 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
31 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Kuřecí maso vložíme do hrnce se studenou vodou a pozvolna vaříme asi 15 minut na mírném ohni, dokud maso není měkké, potom vyjmeme a necháme na prkénku vychladnout.
- 2Mezitím v míse smícháme sezamovou pastu, sezamový olej, sojovou omáčku, sůl, cukr, podle potřeby horký vývar a ušleháme do jemné pěny.
- 3Kuřecí maso nakrájíme na kousky a v míse promícháme se sezamovou pěnou. Servírujeme na natrhaných listech ledového salátu posypané sezamem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.