Kuře v sezamové pěně

30 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
474 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
31 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí maso vložíme do hrnce se studenou vodou a pozvolna vaříme asi 15 minut na mírném ohni, dokud maso není měkké, potom vyjmeme a necháme na prkénku vychladnout.
  • 2
    Mezitím v míse smícháme sezamovou pastu, sezamový olej, sojovou omáčku, sůl, cukr, podle potřeby horký vývar a ušleháme do jemné pěny.
  • 3
    Kuřecí maso nakrájíme na kousky a v míse promícháme se sezamovou pěnou. Servírujeme na natrhaných listech ledového salátu posypané sezamem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.