Kuřecí biftečky v omeletě s chřestem

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
247 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
12 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve si připravíme chřest, který oloupeme a v osolené vodě uvaříme. Do vody můžeme přidat trošku citrónové šťávy a cukru.
  • 2
    Jako další si připravíme kuřecí maso. Omyjeme, nakrájíme plátečky, lehce je naklepeme, osolíme a opepříme. Potom maso vložíme do pánve a osmažíme.
  • 3
    Osmažené maso vyjmeme ven z pánve. Do šťávy přilijeme trošku vody a prohřejeme.
  • 4
    V druhé pánvi si rozehřejeme olej a na něm usmažíme omeletu, do které patří vejce rozšlehané s troškou soli a strouhankou. Můžeme přidat posekané bylinky.
  • 5
    Omeletu tvoříme tak, že na ni rozložíme chřest s masem a zavineme.
  • 6
    Cibuli nakrájíme na kolečka. Z každé strany omelety navlečeme kolečko cibule, které nám omeletu drží vcelku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.