Kuřecí cassoulet

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
439 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
17 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
9 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia. Zapékací mísu vymažeme sádlem.
  • 2
    Červené fazole scedíme, propláchneme, necháme okapat a vložíme do mísy.
  • 3
    Klobásky Chorizo nakrájíme na kolečka, kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, osolíme a na česnekovém oleji zprudka orestujeme. Poté přidáme do mísy k fazolím. Vše důkladně promícháme a vložíme do zapékací mísy.
  • 4
    Přelijeme drůbežím vývarem, trochou brandy a posypeme strouhankou a navrch poklademe kousky sádla.
  • 5
    Vložíme do předehřáté trouby a pečeme 20 minut. Ihned poté servírujeme a zdobíme najemno nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.