Kuřecí červené kari

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
851 kcal
Bílkoviny
70 g
Tuky
35 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
23 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mixéru dáme všechny přísady na červené kari - chilli papričky, zázvor, citronovou trávu, stroužek česnek, garnátovou pastu, limetky, koriandr, kmín, sůl a pepř. Vše rozmixujeme.
  • 2
    Rozehřejeme v pánvi olej, osmahneme na něm pokrájený česnek, vmícháme kari pastu, povaříme 15 vteřin. Přiléváme za neustálého míchání kokosové mléko, přidáme pokrájené kuřecí maso, promícháme s omáčkou a povaříme cca 5 minut.
  • 3
    Přidáme rybí omáčku, kuřecí vývar, promícháme, povaříme 2 minuty.
  • 4
    Kuřecí kari přendáme do ohřáté servírovací mísy a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.