Kuřecí cordon bleu

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
761 kcal
Bílkoviny
73 g
Tuky
48 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
795 mg
Cukr
642 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí řízky omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Pažitku opláchneme a nasekáme. Čerstvý sýr smícháme se zeleným pepřem, citronovou šťávou a 2 lžícemi smetany. Přimícháme polovinu pažitky.
  • 2
    Na každý řízek dáme po 2 lžících náplně, obložíme plátkem slaniny, překlopíme a zpevníme párátky.
  • 3
    Na pánvi rozpálíme olej a řízky na něm z obou stran smažíme 8 minut. Potom je vyjmeme z pánve a udržujeme v teple.
  • 4
    Zbytek náplně a smetanu smícháme s vypečenou šťávou a necháme projít varem. Přidáme zbytek pažitky. Řízky podáváme s omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.