Kuřecí čtvrtky zapečené v alobalu

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
691 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
48 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si alobal velký tak, abychom do něj mohli zabalit 2 čtvrtky kuřete.
  • 2
    Do mléka vmícháme vejce, nastrouhaný sýr a strouhanku. Z těchto ingrediencí uděláme kašičku.
  • 3
    Kuře omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a celé ho posypeme kořením na kuře. Potom ho potřeme ze všech stran kašičkou.
  • 4
    Na potřené kuře rozložíme plátky citronu, nakrájenou slaninu, oloupané a nakrájené žampiony, rajčata a bobkový list.
  • 5
    Potom kuře do alobalu zabalíme a pečeme, dokud není maso měkké. Ve středně vyhřáté troubě to bude přibližně hodinu. Pod kuřetem se vypeče vynikající šťáva. Kuře servírujeme společně s ní.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.