Kuřecí galantinka s houbami a vínem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
227 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
12 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
292 mg
Cukr
368 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí maso nakrájíme na malé kousky a na rozpáleném másle ze všech stran orestujeme.
  • 2
    Poté přidáme nakrájené houby ,zalijeme vínem a vývarem, dochutíme solí a kořením a asi 15min podusíme.
  • 3
    Přidáme vejce a rozmixujeme. Zahustíme strouhankou, směsí naplníme máslem vymazané formičky a poté v páře asi 20min povaříme.
  • 4
    Po vychladnutí galantinu vyklopíme a podáváme s pečivem, dozdobenou čerstvými bylinkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.