Kuřecí goujons

30 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
343 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
11 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí maso pokrájíme na nudličky. Do misky rozklepneme vejce, přidáme olej, mléko, sůl a pepř a rozmixujeme. Do misky přidáme maso a důkladně vše promícháme.
  • 2
    Na talíř nasypeme strouhanku a nudličky v ní obalíme. Plech vyložíme papírem na pečení, posypeme strouhankou která nám zbyla a maso rozložíme na plech.
  • 3
    Nyní už jen stačí péct při 220°C cca 15 minut, dokud není maso propečené a křupavé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.