Kuřecí guláš z leča

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
8 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, česnek prolisujeme.
  • 2
    V kastrůlku rozpálíme olej, přisypeme cibuli, osmahneme do růžova, přidáme maso, osolíme, orestujeme, jakmile pustí maso šťávu, podusíme do měkka. Přilijeme lečo ze sklenice, přidáme rajčatový protlak, ochutíme worcesterem, chilli kořením, mletou paprikou, provaříme a odstavíme.
  • 3
    Guláš rozdělíme na talíře, posypeme posekanou petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.