Kuřecí játra na česneku

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
430 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
36 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
197 mg
Cukr
75 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá a očištěná játra zprudka opečeme na sádle po jedné straně.
  • 2
    Potom přidáme jemně nasekaný česnek a opečeme po druhé straně. Nakonec játra osolíme a opepříme.
  • 3
    Podáváme s dušenou rýží nebo s toasty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 1. 3. 2016
Kuřecí játra na česneku
Velice doporučuji tuto rychlou přípravu jater. Použila jsem jen polovinu tuku než uvádí recept. Každopádně palec nahoru. Já dělám podobně, přidávám i kousek slaniny a hlavně cibuli. Játra jsou fajn na topince nebo jen tak s chlebem.🙂