Kuřecí játra na Madeiře
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůJátra kuřecí
- 50gramůOlej stolní
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1šálekVývar z hovězích kostí
- 300gramůRýže dušená
- 2lžíceVíno madeira
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
372 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
20 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou cibuli nakrájíme na nudličky a osmahneme ji na rozpáleném oleji.
- 2Přidáme omytá kuřecí játra a zprudka je opečeme. Osolíme, opepříme, podlijeme Madeirou, trochou vývaru a necháme krátce táhnout.
- 3Dušenou rýži uspořádáme na míse do kruhu, doprostřed vložíme játra a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.