Kuřecí játra po židovsku
20 min.
Ingredience
- 750gramůJátra kuřecí
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 4lžíceOlej rostlinný
- 100mililitrůVíno bílé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4kusyVejce slepičí
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
389 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
21 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
166 mg
Cukr
737 mg
Postup přípravy
- 1Očištěná játra nakrájíme na kousky a promícháme s prolisovaným česnekem, solí, pepřem a mletou paprikou. V pánvi na rozpáleném oleji játra zprudka opečeme a zalijeme vejci rozšlehanými s vínem. Krátce zapečeme.
- 2Podáváme s čerstvým pečivem a zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.