Kuřecí játra v kečupové směsi

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
375 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
30 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
550 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Játra očistíme, nakrájíme a osmahneme na oleji. Poté osolíme a opepříme a přendáme do zahřáté nádoby.
  • 2
    Do pánve přilijeme olej, osmahneme cibuli, přidáme nakrájený česnek, nakrájenou šunku a kečup.
  • 3
    Pokud je třeba přidáme trochu vařící vody a necháme směs povařit. Játra na talíři polijeme kečupovou směsí a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.