Kuřecí kapsa plněná paprikami

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
14 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
958 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky omyjeme, rozpůlíme, očistíme a opečeme pod grilem. Slupku stáhneme a lusky nadrobno nakrájíme. Osmahneme je na lžíci oleje, přidáme prolisovaný česnek, tymián a citronovou kůru.
  • 2
    Omyté kuřecí řízky nařízneme tak, aby vznikla kapsa, maso osolíme a opepříme. Kapsy naplníme ochucenou paprikou a sepneme párátky.
  • 3
    Naplněné maso opečeme na 2 lžících oleje, přilijeme vývar a podusíme 15-20 minut. Vyjmeme a necháme na teplém místě.
  • 4
    Do šťávy přilijeme smetanu, krátce prohřejeme a podle chuti osolíme a opepříme.
  • 5
    Podáváme s bramborovu kaší nebo s těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.