Kuřecí karí po bengálsku
80 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 1šálekJogurt bílý
- 1lžičkaKmín drcený
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1lžičkaKardamom
- 150gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaKari koření
- 1lžičkaChilli koření mleté
- 6stroužkůČesnek
- 1lžičkaZázvor mletý
- 1kusKuře
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
849 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
65 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Jednu cibuli a česnek umeleme a přimícháme všechno koření. Vzniklou pastou potřeme omyté, naporcované kuře a chvíli necháme uležet.
- 2Druhou cibuli jemně nakrájíme a osmahneme na másle. Vložíme porce kuřete a chvíli pražíme.
- 3Potom kuře podlijeme rozšlehaným jogurtem, osolíme a dusíme. Mírně podlijeme vodou a dopečeme ve vyhřáté troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.