Kuřecí křídla s pikantní hořčičnou marinádou

105 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
554 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
41 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
669 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jako první připravíme marinádu: worcester, sójovou omáčku, kečup, hořčici, solamyl, barbecue, mletou papriku, šťávu z citrónu, kuřecí vývar.
  • 2
    Kuřecí křídla omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme, cibuli na kolečka, česnek na tenké plátky.
  • 3
    Slaninu nakrájíme na kostičky a roztavíme v pekáčku. Na slaninu položíme křídla. Maso přelijeme marinádou, posypeme cibulí a česnekem. Pekáček obložíme kousky másla a na maso rozložíme plátky anglické slaniny.
  • 4
    Zbytkem marinády ještě podléváme křídla při pečení. Pečeme, dokud maso není měkké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.