Kuřecí marinované kebaby

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
434 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
10 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
20 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme jogurt, čatní, citronovu šťávu, sůl, pepř a kmín. Do mísy přidáme nakrájené kuřecí maso, vše promícháme a necháme v lednici marinovat cca hodinu.
  • 2
    Kusy papriky, cukety, hub a kuřete napíchneme na 8 grilovacích jehel.
  • 3
    Dáme 4 jehly na plech do mikrovlnné trouby. Opékáme 6 minut, jednou obrátíme. Uděláme tak i se zbývající kebaby.
  • 4
    Připravíme si zálivku z máty a pažitky - smícháme v míse bílý jogurt, majonézu, mléko, pažitku, mátu, sůl a pepř. Přelijeme lžící přes kebaby a ozdobíme pažitkou a mátou.
  • 5
    Podáváme teplé či studené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.