Kuřecí maso fu jong

10 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
226 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
12 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýžové víno smícháme se škrobovou moučkou, solí, pepřem a řádně rozmícháme.
  • 2
    Maso nakrájíme na velmi tenké nudličky přes vlákno a rozložíme na talíř. Přelijeme připravenou směsí, promícháme.
  • 3
    Jarní cibulku drobně pokrájíme, vložíme do misky, přidáme vejce, špetku soli, vše rozšleháme.
  • 4
    Rostlinný olej rozehřejeme ve woku, přidáme kuřecí maso a za stálého obracení minutu opékáme. Do woku přidáme rozšlehané vejce s cibulkou, mírně mícháme, dokud neztuhnou. Olej ze dna woku by měl vystoupit na povrch.
  • 5
    Přidáme hrášek, sójovou omáčku, dle chuti osolíme a servírujeme na předehřátých talířích pokapané sezamovým olejem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.