Kuřecí maso na jehle
45 min.
Ingredience
- 1kilogramKuřecí prsa
- 4stroužkyČesnek
- 3lžíceOlej olivový
- 4lžíceCitronová šťáva
- 1lžíceProtlak rajčatový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
229 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
8 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
101 mg
Cukr
137 mg
Postup přípravy
- 1Česnek oloupeme a prolisujeme. V misce ho metlou smícháme s olivovým olejem, citronovou šťávou a rajčatovým protlakem, přidáme sůl a pepř.
- 2Kuřecí maso omyjeme a nakrájíme na kostičky, dáme do mísy, zalijeme marinádou, promícháme a necháme v chladničce alespoň 5 hodin odležet.
- 3Kostičky marinovaného masa pak napícháme na grilovací jehly a opékáme na rozehřátém grilu. Při pečení obracíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.