Kuřecí maso na kari s hráškem a fazolkami

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
493 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
12 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
31 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jarní cibulky očistíme, opláchneme studenou vodou a nadrobno je nakrájíme.
  • 2
    Kuřecí maso omyjeme, osušíme, rozkrájíme ho na nudličky a osolíme.
  • 3
    Ve velké pánvi rozehřejeme olej a osmažíme na něm cibulku. Pak přisypeme nakrájené kuřecí maso, přidáme kari koření a za stálého míchání ho restujeme přibližně 2 minuty. Do pánve přilijeme drůbeží vývar a nasypeme hrášek, vše promícháme a pod poklicí dusíme 10 minut. Potom přidáme ještě fazolky, opět promícháme a dusíme dalších přibližně 5 minut, až je vše měkké.
  • 4
    Směs dochutíme pepřem a solí, rozdělíme na talíře a podáváme posypané jemně nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.