Kuřecí maso na kedlubnách

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
352 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
10 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
8 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kedlubny, brambory a mrkev očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Pórek očistíme a nakrájíme na kolečka.
  • 3
    Maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme.
  • 4
    V půl litru vody rozpustíme zeleninový bujon.
  • 5
    V pánvi rozpálíme olej a opražíme masové nudličky z obou stran.Maso vyndáme a přikryjeme, aby nevychladlo.
  • 6
    Do pánve přidáme olej a osmahneme zeleninu, kterou zalijeme bujonem. Dusíme doměkka, pak přidáme sýr a mícháme do rozpuštění.
  • 7
    Nakonec přidáme k zelenině maso, prohřejeme, osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.