Kuřecí maso na víně

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
463 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
13 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na menší kousky, žampiony a lanýže na plátky.
  • 2
    V hrnci rozpustíme máslo, přidáme maso a pár minut podusíme. Osolíme a opepříme. Přisypeme plátky hub a chvilku podusíme s masem. Zalijeme vínem Madeira, přiklopíme a dusíme 20 minut.
  • 3
    Podáváme s dušenou rýží, do které vmícháme strouhaný parmezán a nakládaný hrášek.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.