Kuřecí maso po myslivecku

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
322 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
7 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek oloupeme a prolisujeme. Jarní cibulky opláchneme studenou vodou a nakrájíme na tenká kolečka. Rajčata omyjeme a nakrájíme nadrobno. Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a naporcujeme na menší řízky.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, vmícháme do něj prolisovaný česnek a krátce osmažíme nakrájenou cibulku. Pak do pánve přidáme kousky masa, opepříme, osolíme a podlijeme vínem, které necháme přejít varem. Potom přisypeme nakrájená rajčata, přidáme bobkový list, vše promícháme a pod poklicí dusíme přibližně 20 minut.
  • 3
    K měkkému masu přimícháme scezené konzervované fazole, prohřejeme je a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.