Kuřecí maso po myslivecku
40 min.
Ingredience
- 1stroužekČesnek
- 6kusůCibulka jarní
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 500gramůKuřecí prsa
- 125mililitrůVíno bílé
- 400gramůFazole bílé sterilované
- 2kusyBobkový list
- 2lžíceOlej slunečnicový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
322 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
7 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Česnek oloupeme a prolisujeme. Jarní cibulky opláchneme studenou vodou a nakrájíme na tenká kolečka. Rajčata omyjeme a nakrájíme nadrobno. Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a naporcujeme na menší řízky.
- 2V pánvi rozehřejeme olej, vmícháme do něj prolisovaný česnek a krátce osmažíme nakrájenou cibulku. Pak do pánve přidáme kousky masa, opepříme, osolíme a podlijeme vínem, které necháme přejít varem. Potom přisypeme nakrájená rajčata, přidáme bobkový list, vše promícháme a pod poklicí dusíme přibližně 20 minut.
- 3K měkkému masu přimícháme scezené konzervované fazole, prohřejeme je a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.