Kuřecí maso v bylinkovém těstíčku
60 min.
Ingredience
- 100mililitrůVíno bílé
- 400gramůKuřecí prsa
- 500mililitrůMléko polotučné
- 2gramySůl
- 1lžíceSezam - semena
- 1lžíceOmáčka sójová
- 1kusVejce slepičí
- 20gramůMouka pšeničná hladká
- 1špetkaPepř černý celý
- 1kusBylinky čerstvé - svazek
- 4lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
307 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
14 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
601 mg
Cukr
361 mg
Postup přípravy
- 1Maso z kuřete opláchneme, necháme oschnout. Potom maso nakrájíme na plátky, naklepeme a přidáme sůl a pepř.
- 2Jako další připravíme těstíčko z vína, mléka, soli, sezamového semínka, směsi zelených bylinek, sójové omáčky, 1 vejce a hladké mouky. Těsto je podobné těstu na palačinky.
- 3Okořeněné maso naložíme do tohoto těsta a necháme v něm půl hodiny naložené.
- 4Rozehřejeme olej v pánvi a obalené maso dozlatova osmažíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.