Kuřecí maso v bylinkovém těstíčku

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
307 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
14 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
601 mg
Cukr
361 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso z kuřete opláchneme, necháme oschnout. Potom maso nakrájíme na plátky, naklepeme a přidáme sůl a pepř.
  • 2
    Jako další připravíme těstíčko z vína, mléka, soli, sezamového semínka, směsi zelených bylinek, sójové omáčky, 1 vejce a hladké mouky. Těsto je podobné těstu na palačinky.
  • 3
    Okořeněné maso naložíme do tohoto těsta a necháme v něm půl hodiny naložené.
  • 4
    Rozehřejeme olej v pánvi a obalené maso dozlatova osmažíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.