Kuřecí maso v citronové omáčce

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
387 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
32 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
614 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí maso bez kůže a kostí nakrájíme na kostky.
  • 2
    Připravíme si omáčku smícháním drobně pokrájené cibule, dvou utřených stroužků česneku, špetky soli, špetky tymiánu, 20 gramů oleje a dvou lžic citronové šťávy.
  • 3
    Osolené a opepřené maso orestujeme na zbylém oleji a vložíme do předehřáté trouby. Polijeme ji omáčkou, sběračkou vody a pečeme. Během pečení poléváme omáčkou a podle potřeby přilíváme vodu.
  • 4
    Jako přílohu volíme vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.