Kuřecí medailónky
30 min.

Ingredience
- 2lžícePetržel - nať
- 55gramůTvaroh jemný
- 165gramůStrouhanka
- 1kusVejce slepičí
- 455gramůMaso mleté - mix
- 500mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1240 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
124 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
859 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Čerstvou petrželku nakrájíme nadrobno a mírně rozšleháme vejce. Ve velké míse smícháme maso, vejce, tvaroh, petržel a část strouhanky. Podle libosti vytvarujeme kuličky, lehce je zploštíme a obalíme ve strouhance.
- 2Na pánvi rozehřejeme olej a osmažíme medailónky přibližně dvě minuty po obou stranách. Poté je necháme okapat a podáváme lehce vychladlé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.