Kuřecí milagutannir

65 min.
Indie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
600 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
36 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Feferonky nadrobno nasekáme nebo rozemeleme a smícháme s ostatním kořením. Kuře naporcujeme, zalijeme vodou, ochutíme solí a necháme dusit. Po cca 10 minutách přidáme feferonky s kořením a dál dusíme do poloměkka.
  • 2
    Cibuli nasekáme, orestujeme na rozpáleném másle dozlatova, přidáme k masu, přilijeme horkou vodu, přisypeme rýži a znovu přivedeme k varu.
  • 3
    Jakmile jsou maso i rýže měkké, vhodíme do polévky nasekanou petrželku, plátky citronu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.