Kuřecí paella ze Španělska
50 min.
Ingredience
- 200gramůKuřecí prsa
- 1kusPaprikové lusky čerstvé
- 1hrstOlivy černé
- 50gramůKrabí tyčinky
- 1špetkaŠafrán
- 400mililitrůHovězí vývar základní
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 1hrnekRýže dušená
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
16 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
747 mg
Cukr
6 mg
Postup přípravy
- 1Rýži dáme vařit do vývaru, mezitím si nakrájíme kuřecí maso a opečeme ho dozlatova.
- 2Uvařenou rýži vysypeme do zapékací mísy, posypeme šafránem a nakrájenými tyčinkami z krabího masa.
- 3Na rýži dáme i opečené maso, kolečka papriky a celé olivy. Zasypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.