Kuřecí párské kari

60 min.
Indie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1164 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
89 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
7 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Feferony a ořechy rozemeleme, smícháme s mletým mákem, kmínem a kari kořením. Kuře očistíme, naporcujeme a potřeme připravenou pastou.
  • 2
    Cibuli a česnek nasekáme nadrobno a na rozpáleném másle osmahneme společně se zázvorem a ostatním kořením. Vložíme osolené maso, podlijeme a podusíme. Poté necháme dopéci v rozehřáté troubě doměkka. Téměř hotové podlijeme kokosovým mlékem a dochutíme citronovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.